BOUWEN MET AANNEMER NIEUWBOUWWERKEN RENOVETRO, UW GARANTIE OP BOUWGELUK

DE NIEUWBOUW VAN UW MOOISTE DROMEN

Iedereen droomt ervan om de perfecte woning te bouwen voor zijn of haar gezin. En toch beginnen veel mensen er niet aan omdat ze bang zijn van het hele bouwproces. Jammer, want met de juiste aannemer nieuwbouwwerken kunt u op beide oren slapen. RENOVETRO in Sint-Niklaas zorgt ervoor dat de realisatie van uw nieuwbouwproject van een leien dakje loopt.

nieuwbouw RENOVETRO
nieuwbouw RENOVETRO

ELKE NIEUWBOUW IS BIJ RENOVETRO BESPREEKBAAR

Wilt u wonen in een gezellig huis, een rijkelijke villa – of wilt u een project ontwikkelen met verschillende appartementen? Wat uw plannen ook zijn, wij zijn er om ze om te toveren tot realiteit. Van a tot z en met een flinke portie vakmanschap. Zowel grote als kleinere projecten nemen we met plezier voor onze rekening.

RENOVETRO is actief in de provincie Oost-Vlaanderen (Belsele, Sint-Niklaas, Lokeren en Gent) en Antwerpen (Puurs, Beveren, Zwijndrecht en Antwerpen).

UW NIEUWBOUW: WAT KOMT ER ZOAL BIJ KIJKEN?

Bij het plaatsen van een nieuwbouwwoning moet er met heel wat zaken rekening gehouden worden. Gelukkig kunnen wij bogen op een rijke ervaring in de sector. Dat is meteen uw garantie op perfect uitgevoerde nieuwbouwwerken van uitmuntende kwaliteit.

De architect? Die kiest u volledig zelf. Wij kunnen alles uitvoeren op basis van de plannen die er zijn, in nauw overleg met u en uw architect. Zo realiseren we uw:

sleutel-op-de-deurwoning

chapewerken

Schilderwerken

rioleringswerken

Gyprocwerken

...

Kortom, het hele pakket is bij ons in vertrouwde en veilige handen!

icoon telefoon

MAAK NU EEN AFSPRAAK MET RENOVETRO OM ALLE
RENOVATIEPLANNEN TE BESPREKEN!