AANNEMER TOTAALRENOVATIE RENOVETRO: GEEN ZORGEN, PIEKFIJN VAKWERK VAN A TOT Z

ERVARING IN TOTAALRENOVATIE

Een totaalrenovatie, daar komt heel wat bij kijken. Meer dan u denkt. De ervaring leert dat een dergelijk groot project al te vaak onderschat wordt. Dé manier om uzelf heel wat kopzorgen – zowel qua planning als budget – te besparen, is vertrouwen op een ervaren partner.

Bij RENOVETRO zijn we die partner. We begeleiden u met professioneel advies, geven raad op het gebied van materialen en afwerking, én nemen uw hele project voor u in handen – van start tot uitvoering en afwerking. U kunt gerust zijn: renoveren was nog nooit zo stressvrij.

totaalrenovatie RENOVETRO
totaalrenovatie RENOVETRO

TOTAALRENOVATIES IN OOST-VLAANDEREN EN ANTWERPEN

Uw totaalrenovatie realiseren vereist inzicht, vakmanschap en materiaalkennis. Een ijzersterke planning mét haalbare deadlines is de helft van het werk. Maar ook een waterdichte communicatie met u, als bouwheer, is cruciaal. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u zeker dat alle werken worden uitgevoerd zoals u dat wenst.

Onze zelfwerkende zaakvoerder houdt uw werf altijd goed in handen. Hij leidt een ervaren team van vakmensen die het beste van zichzelf geven voor uw project. En dat merkt u aan het eindresultaat.

TOTAALRENOVATIE: WAT KAN RENOVETRO VOOR U DOEN?

Vertel ons eens, waar droomt u van wanneer u denkt aan uw totaalrenovatie? Bespreek de materialen van uw voorkeur met ons, uw stijl en smaak. Zo kunnen we de juiste voorstellen doen én ze feilloos omzetten in de praktijk. U kunt op ons vertrouwen voor:

afbraakwerken

Gyprocwerken

keukenrenovatie

totaalrenovatie (van fundering tot zolder)

dakwerken

sanitaire werken

epoxyvloeren

pleisterwerken

badkamerrenovatie

zolderisolatie

tegelwerken (wand en vloer)

...

We voeren vooral projecten uit in Oost-Vlaanderen (tussen Sint-Niklaas, Lokeren en Gent) tot in Antwerpen.

icoon telefoon

MAAK NU EEN AFSPRAAK MET RENOVETRO OM AL UW
RENOVATIEPLANNEN TE BESPREKEN!